• digitalna štampa
  • štampa velikih formata
  • štampa velikih formata
  • štampa velikih formata

Štampa knjiga i brošura u malom tiražu

Ako ste poželeli da odštampate knjigu a da ne stvarate nepotrebne zalihe i nemate preveliko ulaganje digitalna stampa na Xerox 4110 je idealna za Vas.

Idealni smo za štampu malih tiraža, posebno za štampu knjiga koje nudite preko interneta ili kroz knjižarsku mrežu gde se porudžbine broje malim brojkama. Možemo Vam odštampati jednu, dve knjige koje spremate za offset štampu. Posebno smo uspešni u štampi, kvalitetu i brzini štampe knjiga-udžbenika koje izdavači predaju ministarstvu na odobrenje.

Ako ste odštampali veći tiraž koji je skoro rasprodat štampa kod nas je prava prilika za dopunjeni, manji tiraž.

Ako Vam je knjiga, brošura, upustvo potrebno u malom tiražu ili vam je potrebna u kratkom roku možete se osloniti na našu digitalnu štampariju. Kvalitet štampe garantuju i mašine na kojima štampamo. Crno bele strane štampamo na Xerox 4110 ... a kolorne korice na najnovijoj digitalnoj mašini Xerox 1000. Topli povez radimo kod nas tako da knjigu možete dobiti u željenom roku.

Štampa uputstava za uvezene mašine i alate je Vaša velika ušteda ako koristite naše usluge. Ne morate štampati višak uputstava, ne morate stvarati zalihe i trošiti sredstva na nepotrebnu količinu. Štampajte samo onoliko uputstava koliko Vam je potrebno.

Naši klijenti (auto kuće) su pronašle pravi model štampe. Koliko vozila toliko uputstava. Isto je i sa uvoznicima bele tehnike, televizora i ostalih aparata za koje je zakonom odredjeno potrebno uputstvo.

odšampani materijal
® 2023. Sva prava zadržana.
Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja Apolloplus-a.
Creative Web