• štampa velikih formata
  • štampa velikih formata
  • štampa velikih formata
  • digitalna štampa

Štampa velikih formata

Štampu velikih formata radimo na odličnom eko-solvent ploteru Mutoh Value Jet 1614. Besprekoran kvalitet je rezultat kombinacije odličnih karakteristika plotera i obaveznog korišćenja orginal boja. Original boje su bez mirisa i nisu štetne po zdravlje. Štampamo na PVC folijama, papirima različitih gramatura, ceradnom platnu a odlični rezultati su viđeni u štampi na slikarskom platnu, kanvasu. Štampa fototapeta izaziva posebnu paznju zbog mogućnosti personalizacije svakog kutka svog doma, restorana ili poslovnog prostora.

PVC NALEPNICE - Štampa na pvc folijama, sjajne ili mat, koristi se najčešće u reklamne svrhe iako smo odštampali puno folija i za lične potrebe, gde klijenti žele odličan kvalitet štampe bez ikakvog mirisa i štetnog uticaja štampanog materijala.

ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU – Ako želite da oplemenite Vaš ambijent, ako poželite da u svom domu ili radnom prostoru uživate u svojoj omiljenoj fotografiji ili reprodukciji nekog likovnog dela štampa na kanvas platnu je idealna mogućnost da taj užitak priuštite. Slike na kanvasu su i prelep poklon dragoj osobi. Odštampana slika, zategnuta na blind ramu je lako prenosiva i laka za postavljanje na omiljenom mestu.

SLIKA NA PENI - Štampa PVC nalepnica po vašem zahtevu, fotografiji ili slici koju ste sami odabrali izaziva posebnu pažnju ako je zalepljena (kaširana) na peni. Tako uradjena slika, čvrsta a lagana, spremna je da se zalepi u svakoj prostoriji koju će oplemeniti. Slika se lako lepi duplo lepljivom trakom (duplofan trakom) koja nije smetnja ni da se po želji promeni mesto i ambijent gde ce slika stajati.

FOTO TAPET – Štampa fototapeta je nešto što će definitivno promeniti ambijent koji Vas okružuje, ulepšati Vaš radni i stambeni prostor. Atestirani materijal daje sigurnost upotrebe štampanih tapeta u svakom Vašem kutku bez opasnosti po zdravlje.

ROLL-UP BANERI – Vašu pokretnu reklamu štampamo na kvalitetnom materijalu pa je rezultat veliki broj korišćenja roll-upa bez oštećenja. Ako imate rool-up koji više ne koristite možete uštedeti tako što na stari mehanizam stavljamo novi odštampani reklamni materijal.

odšampani materijal
® 2023. Sva prava zadržana.
Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja Apolloplus-a.
Creative Web